Word mijn Valentijn!

Published on 14 February 2024 at 11:43

Ze kleedt zich langzaam uit... en kijkt je in de ogen. Je zou willen dat je de show kon vertragen. Dit is waar je voor betaald hebt... dit en zoveel meer...

Ze heeft prachtig, lang, donker haar. Haar Perzische ogen, volle lippen en grote borsten zijn ontworpen door de natuurgoden om jouw fantasieën te prikkelen. Ze is ook advocate en kan je oren vullen met een geweldige synopsis van de grondwet van Aristoteles.

En dan is zij er nog! Blond, blauwe ogen, brede heupen en een melkwitte, mollige boezem. Ze heeft een kleine, delicate tatoeage die je vanaf haar blote enkel aanstaart. Ze is je buurmeisje: getrouwd, trouw... en net dat beetje ondeugend conservatief. Je kunt haar zien omgaan met een man die ze echt onweerstaanbaar vindt. Het zal zo echt zijn als het maar zijn kan... vanaf de andere kant van een scherm.

Op deze Valentijnsdag, 14 februari 2024, gaan we terug in de tijd naar de plezierwijken van het 16e-eeuwse Japan.

Ze werden de yūkaku genoemd en waren de enige plekken waar je legaal prostitutie kon bedrijven. Het waren wat je de Red Light Districts van vandaag zou kunnen noemen. In deze wijken waren verschillende lagen van prostitutie te vinden: dienstmeisjes (die ook, maar niet uitsluitend, seksuele diensten aanboden) en courtisanes van verschillende sociale rangen. Tijdens de Heian periode werd van mannen niet verwacht dat ze trouw waren aan hun vrouwen. De ideale echtgenote was geen bron van liefde en romantiek. Courtisanes waren niet alleen beschikbaar voor seksueel genot, maar ook als romantische partners en artistieke entertainers. Ze waren dus zowel een uitlaatklep voor mannen als gemeenschappelijke metgezellen. Je zou kunnen zeggen dat de polyamorie een oplossing was voor de confucianistische gewoonten van het huwelijk in die tijd.

Interessant genoeg waren de eerste geisha's in feite mannelijke artiesten die gasten vermaakten (inclusief de gasten van de courtisanes). De eerste vrouw die zichzelf een geisha noemde was een prostituee uit Fukagawa, rond het jaar 1750. Ze was een bekwame zangeres en muzikante geworden. Pas later werd het beroep vooral gekenmerkt door vrouwelijke werknemers. Hoewel het geisha's verboden was om seks te verkopen, bleven velen dat toch doen.

En nu terug naar de toekomst! Er is niet veel veranderd... of misschien toch wel een paar dingen...

Met de komst van online prostitutie (ook wel bekend als porno) zijn er veel meer veilige havens (of virtuele plezierdistricten) gecreëerd voor vrouwen die zich in feite moderne geisha zouden kunnen noemen.

Veel hoger opgeleide en vaak hoogopgeleide vrouwen verkopen liever hun unieke mix van seksueel en intellectueel vermaak dan dat ze op kantoor of in een fabriek werken. Wat betekent dat voor de moderne echtgenote of levenspartner op deze Valentijnsdag van de liefde?

Nouja... het betekent dat het tijd is om uit onze confucianistische verwarring van rollen en gevoeligheden te ontsnappen. De seksuele bevrijding van het feminisme werd verondersteld de kloof tussen courtisane en echtgenote te overbruggen. In wezen het creëren van een meester in de keuken en een nimf in de slaapkamer ... of ... een nimf in de keuken en een meester in de slaapkamer?! Locatie, locatie...locatie...

Wat zou jij wensen op deze dag? (Voor degenen die het niet vieren, onthoud dat het gewoon een goed excuus is om de hitte hoger te zetten)!

Wees eerlijk! Wat zou jouw verlangens bevredigen?

Op de middelbare school wenste ik een roos.

Op de universiteit wenste ik een weekend in een hut aan de kust.

Als dertiger wenste ik een snelle motorrit en een koud biertje!

Nu? Een doos kersenbonbons, een stuk donkere moussecake en een glas rode, mousserende wijn!

...ook wat privacy...telefoon op mute...gordijnen dicht...of open? (wat je sluisdeuren maar opent).

Of je nu een hooggeplaatste socialite bent, een echtgenote, een moeder, een manager, de schoonmaakster of een combinatie van deze rollen, de moderne geisha schuilt in ons allemaal. Het enige wat nodig is, is een beetje verbeelding, loslaten... en tijd. Met een bekwame en intuïtieve romantische partner kom je ook een heel eind! Het soort dat de tijd neemt om je te verrassen met precies datgene wat je op dat moment wenst. Kies dus wijs! Maximale inspanning voor optimale tevredenheid.

Proost! En fijne Valentijnsdag!

Add comment

Comments

There are no comments yet.