Geen liefde geen honing

Ondanks dat ik over zeer subjectieve onderwerpen schrijf, blijf ik meestal binnen het objectieve domein. Deze keer waag ik me buiten die grens in een kwetsbaardere ruimte: aan de rand van mijn eigen grijze zone. 

Read more »

Erotix Salon April 2024

Het is weer die tijd van het jaar dat de vogeltjes en bijtjes de zomer inluiden en het weer eindelijk wat rustiger wordt in België. We trekken weer die sexy feestkleren aan en laten onze haren los. Het jaarlijkse Erotix-salon siert de arena van Brussels Kart Expo in Groot Bijgaarden; en we worden erheen getrokken als de spreekwoordelijke motten naar de vlam. Waarom?

Read more »

Hoeveel?

De afgelopen drie maanden of zo heb ik een heleboel mensen...oké...mannen...gehad die online om persoonlijke diensten vroegen. De meeste van mijn volgers op verschillende sociale platforms zijn vrouwelijke sekswerkers. De meest meeslepende en uitdagende gesprekken waren, in de loop van een paar maanden, met een mannelijke sekswerker. Twee van mijn goede vrouwelijke kennissen zijn camgirls en de rest... ik weet het niet... praat niet veel (is de mainstream gedoemd om altijd bang te zijn voor zijn eigen schaduw?).

Read more »

Word mijn Valentijn!

Ze heeft prachtig, lang, donker haar. Haar Perzische ogen, volle lippen en grote borsten zijn ontworpen door de natuurgoden om jouw fantasieën te prikkelen. Ze is ook advocate en kan je oren vullen met een geweldige synopsis van de grondwet van Aristoteles.

Read more »

Pas op het gat!

"Let op het gat!" Ik herinnerde me de welsprekende stem uit de Londense metro, zo'n 15 jaar geleden. Ik keek instinctief naar beneden en sloeg over. Het was een leuk uitstapje geweest naar Londen, Camden Town en een waardig weerzien met een oude vriend. Het had ook gediend als een romantische opmaat naar een huwelijk dat later door het gat zou vallen.

Read more »

Alles wat we nodig hebben...

Ik ben een tiener uit de jaren 90. Ik groeide op met de tijdschriften Scope, Playboy en Hustler. Dat was eigenlijk de enige manier om porno te zien. Je moest na school door de vuilnisbakken rommelen om ze te vinden en wat fantasie hebben om de bewegende beelden erachter te maken.

Read more »